AYDIN / SÖKE - Vakıfbank İlkokulu

Ara

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerinin "Çocuk Hakları"konusunda hazırlamış olduğu skeç gösterisi,tüm sınıflarımız tarafından izlenmiştir.Skeç hazırlığında emeği geçen okul rehber öğretmenlerimize ve 3/B sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı okulumuz 3.sınıf öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanmıştır.Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

3/C sınıfı öğrencimiz İlke ÜSTÜN,Söke Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlemiş olduğu "Dijital Hikaye Yazma"yarışmasında ilçe birinciliği elde etmiştir.Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürkü Anma Programı okulumuz 2.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlandı.Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul aile birliği genel kurul toplantımız,02/11/2023 Perşembe günü,veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Çedes Projesi Değerler Eğitimi kapsamında hazırlanan Edep,Saygı,Nezaket Okul Panomuz.

Ekm

Aydın il milli eğitim müdürü Süleyman EKİCİ ve Söke ilçe milli eğitim müdürü Şerafettin YAPICI okulumuzu ziyaret ettiler.

Eyl

Okula Uyum Haftasında Ana Sınıfı ve 1.Sınıf velilerimize rehber öğretmenlerimiz tarafından uyum semineri düzenlendi.

Eyl

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencilerinden Mete VARDAR,katılmış olduğu 4.Uluslararası Gemlik Karate Turnuvasında Türkiye birinciliği elde etmiştir.

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencilerinden Cemre Buğlem AKSEL ,katılmış olduğu aynı turnuvada Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir.

Eyl

"İlköğretim Haftası" kutlama programında  1. ve 4.sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.2023-2024 eğitim öğretim yılının güzel ve başarılı geçmesi dileklerimizle.