AYDIN / SÖKE - Vakıfbank İlkokulu

Rehberlik

Mrt

Teknolojik aletlerin kullanımında dikkat edilecek hususları  içeren Teknoloji Bağımlılığı"konulu panomuz.

Mrt

Çedes Projesi kapsamında okulumuz değerler kulübü tarafından hazırlanan"Vatanseverlik Değeri"panomuz.

Değerler Eğitimi Şubat Ayı Değerimiz:SABIR

Mrt

Öfke kontrolü sağlamada yapılması gerekenleri içeren Şubat Ayı Rehberlik Panomuz

Ock

Kasım Ayı,Çedes Projesi Kapsamında hazırlanan sorumluluk değeri ile ilgili hazırlamış olduğumuz panomuz.

Ock

4.sınıf öğrencilerimize Aralık Ayı içerisinde okul rehber öğretmeni tarafından"Akran Zorbalığı" konusunda bilgi verildi.

Ock

4.sınıf öğrencilerimize Kasım Ayı içerisinde okul rehber öğretmeni tarafından"Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konusunda bilgi verildi.

Ock

Sene başında,rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik ,rehberlik servisini tanıyalım panosu hazırlandı.

Ock

Ekim Ayı,Çedes Projesi kapsamında hazırlanan,(Edep ,Saygı,Nezaket değeri ile ilgili) Sihirli Sözler Panosu.

Ock

Aralık Ayı içinde öğrencilerimize yönelik hazırlanan"Verimli Ders Çalışma Yöntemleri"Panosu.

Ock

Rehber öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Ocak Ayı yarıyıl tatili panosu,öğrencilerimize yarıyıl tatlini daha verimli geçirmeleri konusunda tavsiye notları içermektedir.